Persoonlijke verzorging in Waalwijk

Bij thuiszorg denkt u mogelijk aan de verzorging van ouderen. De zorg van Zorg to be Care reikt echter verder dan dat. Ook wij hebben persoonlijke verzorging opgenomen in onze dienstverlening. Hierbij denkt u niet alleen aan ondersteuning bij de persoonlijke verzorging van ouderen, maar ook aan verzorging van hulpbehoevenden zoals mensen met een aandoening. Ook wanneer u tijdelijk ondersteuning bij persoonlijke verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u herstellende bent van een operatie, kunt u kiezen voor persoonlijke verzorging in Waalwijk door Zorg to be Care.

De kracht van Zorg to be Care bij persoonlijke verzorging in Waalwijk

Het is vaak de enorme papierwinkel en het gebrek aan persoonlijke aandacht door tijdsdruk waardoor mensen aarzelen om externe hulp in te schakelen. Zorg to be Care herkent deze problematiek en heeft zich dan ook ten doel gesteld hier niet aan mee te doen. Ook bij persoonlijke verzorging door ons uitgevoerd kunt u uitgaan van flexibiliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat we een luisterend oor bieden waar nodig en ondertussen voorzien in de behoeften van de cliënt. Bij eenzame ouderen biedt Zorg to be Care een stuk sociale contacten en sociale controle waar vaak zoveel behoefte aan is.

Onze dienstverlening bij persoonlijke verzorging in Waalwijk

Wij bieden flexibele persoonlijke zorg, of dit nu voor langere tijd is of voor slechts een week. Onze aandacht gaat volledig uit naar de cliënt en de behoeften waarin moet worden voorzien. Bij persoonlijke verzorging die wij voor u kunnen uitvoeren, kunt u onder andere denken aan het klaarzetten van medicijnen, het helpen met douchen, de verzorging van wonden, het van en naar bed helpen, incontinentie ondersteuning en hygiëne. U kunt ook terecht bij Zorg to be Care voor thuiszorg, hulp met steunkousen en PGB en ZZP verzorging. Maatwerk en dus passende oplossingen bieden, is waar het bij ons om draait.


Zorg to be Care voor persoonlijke verzorging in Waalwijk inschakelen

Wij maken graag het verschil. Kunnen wij iets voor u betekenen of heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs wanneer u dat uitkomt om uw wensen en behoeften te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken of laat een terugbelverzoek achter via het contactformulier op de website en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Uw zorg staat bij ons voorop.