Op zoek naar thuiszorg in Waalwijk

Organisaties op het gebied van thuiszorg met hart voor hun vak en tijd voor persoonlijke aandacht zijn bijna een zeldzaamheid geworden. Zorg to be Care is er trots op thuiszorg in Waalwijk te kunnen bieden zonder dat u als cliënt in een onoverzichtelijke wirwar van papieren terechtkomt. Wij bieden u precies datgene wat u zoekt in thuiszorg, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en deskundigheid.

Thuiszorg in Waalwijk zoals u dat wenst

Waar de ene persoon uitkijkt naar de hulp van thuiszorg, staat de ander er aarzelend tegenover. Vaak moeten mensen toegeven niet meer zo zelfstandig te zijn als ze zelf wensen wanneer ze thuiszorg moeten inschakelen. Dit kan enige weerstand oproepen. Zorg to be Care biedt thuiszorg in Waalwijk waarbij er gekeken wordt naar de behoeften van de cliënt. Hier kan ook een luisterend oor bij horen. De drempel voor het inschakelen van thuiszorg wordt hierdoor steeds lager. Zelfredzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zeker bij mensen die hier zoveel waarde aan hechten. Wij houden dan ook altijd rekening met de zaken die de mensen zelf nog graag willen doen en kunnen en passen onze dienstverlening hierop aan.

Wat zorg to be Care bij thuiszorg in Waalwijk voor u kan betekenen

Of het nu om enige vorm van sociale controle of het behouden van sociale contacten gaat, met thuiszorg nemen wij alle tijd. Geen tijdsdruk en volledige flexibiliteit. U zal bij ons niet horen dat wij geen tijd hebben om u te douchen of om een praatje te maken, u staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat u gehoord wordt in uw behoeften en passen onze dienstverlening daarop aan. U kunt niet alleen bij ons terecht voor thuiszorg in Waalwijk, ook PGB en ZZP verzorging, persoonlijke verzorging en het helpen bij het aan- en uittrekken van steunkousen behoort tot onze dienstverlening.


Zorg to be Care voor thuiszorg in Waalwijk inschakelen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Dan komen wij graag bij u langs om uw behoeften te bespreken. Ook wanneer u meer wilt weten over onze diensten, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken of een terugbelverzoek achterlaten via het contactformulier op de website. In het laatste geval bellen wij u zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.