Op zoek naar de juiste zorg in Waalwijk

Bent u op zoek naar de juiste zorg voor uzelf of een familielid? Misschien maakt u al gebruik van persoonlijke zorg en bent u terechtgekomen in een onpersoonlijke wereld van papierwerk waarbij de tijdsdruk zo hoog is, dat dit ten koste gaat van waar het om draait, persoonlijke zorg. Voor zorg in Waalwijk met hart voor de mens, voor u op maat gemaakt, neemt u contact op met Zorg to be Care.

Onze dienstverlening bij zorg in Waalwijk

Wellicht heeft u wel iets gelezen of gehoord over de tekortkomingen in de zorg. Mensen die niet gedoucht kunnen worden omdat er geen tijd voor is. Geen tijd voor een persoonlijke aanpak in de zorg en zorgmedewerkers die geen passie meer in hun werk kunnen vinden. Dit gaat ten koste van de aandacht voor de cliënten en juist zij hebben die persoonlijke aandacht zo hard nodig. Oudere mensen hebben soms juist zoveel behoefte aan het contact met de medewerkers van de zorgorganisatie. De aandacht voor de cliënt is niet alleen belangrijk omdat ze hulpbehoevend zijn, maar ook omdat dit vaak het enige sociale contact is wat ze op een dag hebben. Kiest u voor Zorg to be Care voor uw zorg in Waalwijk, dan kiest u voor op maat gemaakte zorg waarbij flexibiliteit, aandacht voor de behoeften van de cliënt en werken met een glimlach centraal staan.

De zorg in Waalwijk door Zorg to be Care

Zorg, echte zorg, voor de cliënt staat bij ons voorop. Of dit nu gemoeid gaat met enige vorm van sociale controle, het signaleren van problemen of alleen het aan- en uittrekken van steunkousen, Zorg to be Care doet dit met hart en ziel. Wij helpen met de meest uiteenlopende zaken op het gebied van zorg, waar het niet perse om ouderen hoeft te gaan. Denkt u hierbij aan thuiszorg, PGB of ZZP verzorging of iedere andere vorm van persoonlijke verzorging. De wensen en behoeften van de cliënt zorgen voor een stuk maatwerk.


Zorg in Waalwijk inschakelen

Heeft u of iemand binnen uw familie een zorgvraag, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om onze dienstverlening en uw behoeften met u te bespreken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een terugbelverzoek achterlaten via het contactformulier op de website. Zorg to be Care zorgt ervoor dat uw zorg onze zorg wordt.